ADANA / YÜREĞİR - Sunar Nuri Çomu Anadolu Lisesi

Sunar Nuri Çomu Anadolu Lisesi

Akıncılar mh. 3992 Sk. No10 Yüreğir ADANA
Vizyon
Türk Milli Eğitim Amaçları ışığında; dünü,bugünü ve geleceği bütünleştirerek birey olmanın idealini ve değişimini yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürkçü düşünce sisteminin; * Çağdaş insan * Profesyonel meslek adamı ve uzmanı * Toplum lideri olarak öngördüğü insan profiline ulaşmak ve tutarlı, akılcı, özgür,öz benliğinden ve kültüründen kopmamış,çağdaş ve evrensel kültürle bütünleşmiş bir tipi ortaya çıkarmaktır.
Misyon
Yüreğir Sunar Nuri Çomu Anadolu Lisesi´ni tercih eden çalışkan ve yetenekli öğrencilerin; özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirmek, tüm potansiyellerini kullanmalarına fırsat tanımak ve öğrencileri yüksek öğretim kurumlarına yönlendirip başarılı olmalarını sağlamaktır.
Şehir içi dolmuşları, Metro ve Otobüs
Akıncılar mh. 3992 Sk. No10 Yüreğir ADANA