ADANA / YÜREĞİR - Sunar Nuri Çomu Anadolu Lisesi

Kayhan ATMIŞ - Okul Müdürü

1977 yılında İstanbul Üsküdar"da doğdu.İlköğrenimini İstanbul"da tamamladıktan sonra, Ortaöğrenimini Zonguldak Yenice İlçesi ve Adana İli Borsa lisesinde sürdürerek, 1994 yılında Adana Borsa Lisesinden mezun oldu. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği bölümünden 1999 yılında mezun oldu. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Yönetimi, Denetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi bölümünde Yüksek Lisansını tamamlayarak  13/01/2014 tarihinda mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İlahiyat önlisans programından 2016 tarihinde mezun oldu. Çeşitli kademelerde öğretmenlik , müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. Halen Sunar Nuri Çomu Anadolu lisesinde 1 Temmuz 2019 tarihinde başladığı okul müdürlüğü görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.